HSSC’61 clublied remix

3 april 2021 21:15


Wie kent ze niet, de Leoboys. Een daverende act van een gezelschap creatieve HSSC’ers die niet vies zijn van een feestje of partijtje.

DeLeoboys zijn voor insiders al jaren een bekende act op de HSSC'61 Playbackshow. Dit ploegje enthousiastelingen met het oranje zwarte hart op de juiste plek maakt er al jaren een sport van om de feestweek te voorzien van een vleugje hoogstaand entertainment.  Vorig jaar helaas geen feestweek, dit jaar weer niet. Voor deze heren dus helaas ook geen podium.

In dit HSSC'loze coronaseizoen, een extra zuur jaar omdat we ook ons jubileum normaliter op een daverende manier zouden vieren, willen de heren u en jou een hart onder de riem steken door het digitale podium te bestijgen.

Een knipoog met een traan naar de tijden dat de kantine op Het Plein piepte en kraakte van het feestgedruis. Een optimistische flirt met de bruisende feestavonden die weer zullen komen. Uw vaccin tegen saaie stille zaterdagen zonder voetbal.  

Dames en heren,  jongens en meisjes, boeren burgers en buitenlui, rechtstreeks uit de Vijfheerenlandse polder: Het HSSC'61 clublied in de LeoBoys Remix:

https://youtu.be/3MoGtwYxut0

Tot snel op Het Plein 😏

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!