Regio Jeugdvoetbaldagen 2021

15 april 2021 10:45


Om naar uit te kijken: de Regio Jeugdvoetbaldagen

Op 24,25 en 26 augustus worden de Regio Jeugdvoetbaldagen georganiseerd. In deze laatste week van de zomervakantie kan je lekker komen voetballen, een ideale voorbereiding op het volgende seizoen.  

 

De Regio jeugdvoetbaldagen worden georganiseerd door de werkgroep die normaal het Regio Jeugdvoetbalkamp organiseert. Vanwege de huidige omstandigheden is er dit jaar gekozen voor een andere vorm. Tijdens de Voetbaldagen zullen wij ons houden aan de dan eventueel geldende voorwaarden en regels.  

 

Op deze drie dagen organiseren wij een programma van 9.00 tot ongeveer 17.00 waarbij we veel gaan voetballen maar ook andere leuke dingen gaan doen. Een penaltybokaal, vier-tegen-vier, circuittraining en diverse trainingen staan sowieso op het programma. Lunch en verzorging in de pauzes wordt verzorgd. 

 

Jeugdleden van vv Brederodes , HSSC '61, v.v. Ameide en SC Everstein die geboren zijn in 2007, 2008, 2009, 2010 of 2011 kunnen  mee doen. Het voetbalkamp vindt plaats op het complex van vv Brederodes in Vianen en deelname kost € 20,- per deelnemer. Er is een limiet aan het aantal deelnemers, dus wees er snel bij! 

 

We hopen je inschrijving en die van jou teamgenoten snel te zien!  

Inschrijven kan hier

 

Vragen: jeugdvoetbalkamp@hotmail.com

 

flyer-a5.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!