Update Technische Commissie

19 juni 2021 9:15


Het afgebroken seizoen 2020 - 2021 is inmiddels tot een einde gekomen en het vizier kan vanaf heden gericht worden op het nieuwe seizoen. De TC senioren geeft jullie graag een overzicht van de mutaties op spelers - en trainersvlak.

1e elftal:

Hoofdtrainer Marcel van Steenis zal het komende seizoen opnieuw worden geassisteerd door Hens de With (leider), Richard Stijsiger (elftalbegeleiding), Tom Bruynes (assistent-scheidsrechter) en Margreet Klijn (verzorging). Hiermee blijft de gehele staf in tact.

 

Vrouwen 1 + 2:

Willem Remerie (trainer/coach VR1), Hans van Leer (leider VR1) en Teun Ouwerkerk (leider & assistent-scheidsrechter VR2) zetten zich volgend seizoen weer met veel plezier in voor het vrouwenvoetbal bij HSSC'61. Door het vertrek van Sander Beniest, zijn we nog op zoek naar een trainer/coach voor VR2. Ook de rol van assistent-scheidsrechter bij VR1 moet nog ingevuld worden. Wil jij een bijdrage leveren binnen onze damesteams? Mail naar tcdames@hssc61.nl of meld je bij Mieke/Sabine.

De volgende speelsters komen over uit de jeugd:

  • Maud Harlaar
  • Mandy Stijsiger
  • Tamara Scheer
  • Sigrid van den Bosch
  • Gabriëlla van Dam

 

2e elftal:

Ook hier ongewijzigde technische staf: trainer Jaap van Hattem heeft Arno Kooyman (leider), Guanito Pannekoek (elftalbegeleider), Ronald de Jong (assistent-scheidsrechter) en Esmee Meijdam (verzorging) aan zijn zijde.

 

3e elftal:

Het duo Ton Kool (trainer) en Marco Kooyman (trainer/coach) staan ook in het nieuwe seizoen aan het roer van ons derde elftal. Elftalbegeleider Jan Kooyman blijft ook actief, net als assistent-scheidsrechter Dirk Haag.

 

4e elftal:

Raimond Stijsiger, Rick ’t Lam en Eimert Buyserd zullen de begeleiding van het 4e ook in het nieuwe seizoen bemannen. 

 

5e elftal:

Erwin Vink is ook in het nieuwe seizoen de ‘eindbaas’ van ons 5e elftal. Johan Blokland, Steven de With en Dennis Hennipman zullen hem assisteren in de begeleiding. 

 

6e elftal:

Vanwege het hoge aantal spelende recreatieve senioren, is er besloten om een 6e elftal in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Hierdoor bieden we voldoende gelegenheid voor alle lagere senioren om voldoende minuten te maken en voorkomen we overvolle selecties met teveel wissels.

Maar wie gaan dan in het 6e spelen? Die vraag willen we deze zomer graag samen met de spelers/leiders beantwoorden. Wij kunnen ons voorstellen dat er een (vrienden)groep binnen de huidige teams interesse heeft. We kunnen ons ook voorstellen dat er spelers zijn die, in hun ogen, te vaak te weinig speelminuten maken. Deze spelers zijn welkom om te reageren, dit is een uitgelezen kans op meer speelminuten. Denk je al jaren na over het begeleiden van 'een eigen team' op zaterdag? Ook dan willen we met jou in gesprek!

Wij zien het als een grote uitdaging om Heicop 6 succesvol in te vullen en rekenen op jullie om dit samen te realiseren.

Info / aanmelden: mail naar tc@hssc61.nl of bel/app naar 06-83239906 (Stephan Stijsiger).

 

35+1:

Opnieuw een toezegging voor het nieuwe seizoen: Henk Bogaard en Arno Brouwer gaan ervoor zorgen dat alles netjes verloopt bij onze Veteranen.

 

 

Nieuwe spelers in de senioren:

Owyn van Vuren (komt van LRC Leerdam)

Jannick van Snippenberg (v.v. Asperen)

 

De volgende spelers maken de overstap vanuit de HSSC '61-jeugd naar de senioren:

Brian Kooijman

David van der Heijden

Ruben Godtschalk

Rubert Roest

Tom Timmer

Wout Uittenbogaard

 

Vertrekkende spelers senioren:

Lucas van Dam (Benschop)

Maik Kluvers (FC De Bilt 2)

Wesley van Proosdij (opleiding defensie)

Marko Luksen (Leerdam Sport ’55)

 

Keeperstrainer senioren

Adriaan van Genderen gaat stoppen als keeperstrainer bij HSSC ’61, vanwege een recente verhuizing, veranderde werkomstandigheden en zijn aanstaande vaderschap. Vanaf deze plaats een woord van dank aan Adriaan voor zijn jarenlange staat van dienst als (jeugd)keeperstrainer. Het exacte aantal dienstjaren zal ongetwijfeld ergens in het archief te vinden zijn; we houden het op +/- 20 jaar.

Adriaan wordt opgevolgd door voormalig eerste elftalkeeper Danny Kruyer, die zijn eerste klus als keeperstrainer aangaat. Hij zal met ingang van het nieuwe seizoen de senioren keepers onder zijn hoede nemen.

Picture1.jpg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!