Sluiting mileustraat in de Pleinstraat

8 juli 2021 10:30


Een aantal jaren geleden zijn we als voetbalvereniging gestart met een kleine milieustraat bij de ingang van ons complex aan de Pleinstraat. Deze wordt opgeheven.

Een aantal jaren geleden zijn we als voetbalvereniging gestart met een kleine milieustraat bij de ingang van ons complex aan de Pleinstraat.

Inwoners werden in de gelegenheid gesteld om hun oude frituurvet, kleding en kleine elektrische apparaten in de daar geplaatste containers te deponeren zodat deze gerecycled konden worden. Hier wordt veelvuldig gebruik van gemaakt en deze milieustraat voorziet dus in een behoefte.

Enkele personen maken hier helaas de laatste tijd ernstig misbruik van en menen deze plaats als vuilnisbelt te moeten gebruiken.

Grote koelkasten, oude fietsen, kinderstoelen en ander grof huisvuil  worden daar met regelmaat gedumpt en we moeten als vereniging regelmatig kosten maken om deze zaken te laten verwijderen.

Dit is onaanvaardbaar en we hebben dus helaas moeten besluiten de milieustraat per 1 september op te heffen en de containers te laten verwijderen.

Het spijt ons, maar we zien geen andere oplossing en hopen op uw begrip voor ons besluit.

 

Met vriendelijke groet,

het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!