18-09-21 Aftrap nieuwe seizoen met huldiging jubilarissen

14 juli 2021 20:30


Seizoen 20/21 is er een om snel te vergeten, veel zaken konden niet doorgaan. Er zijn echter nog mensen die we in het zonnetje willen zetten en we kunnen met zijn allen ook wel een feestelijke zaterdag op Het Plein gebruiken want dat is veel te lang geleden.

Wat ook niet door kon gaan in ons jubileumjaar was onze nieuwjaarsreceptie.  De feestelijke huldiging van de jubilarissen in ons 60e verenigingsjaar combineren we met een gezamelijk aftrap van het nieuwe seizoen voor alle leden, en wel op zaterdag 18 september in de kantine op Het Plein!

Zet deze datum dus in uw agenda. De tijd? Einde van de middag....

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen, en die dag willen we gebruiken om met alle leden gezamelijk onze jubilarissen te huldigen en het glas te heffen op de heropening van het seizoen. Zie het als een inhaalnieuwjaarsreceptie in combinatie met onze tradidionele aftrap van het nieuwe seizoen, wat vaak een bbq op de donderdagavond is.

Zaterdag 18 september is de laatste 'bekerzaterdag in de voorbereiding.'
Dit is de gekozen dag waarop we met elkaar afscheid nemen van de coronaseizoenen en het blik op de toekomst richten. Een middag/avond waarvoor we alle leden en relaties willen uitnodigen.

Zet u deze zaterdag vast in de agenda? Meer info volgt.

Een fijne zomerstop gewenst namens het bestuur en tot snel op Het Plein!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!