Receptie en aftrap nieuwe seizoen zaterdag 18-09

13 september 2021 21:30


Zaterdag aanstaande sluiten we de voetbalzaterdag af met een bijzonder evenement. Veel zaken konden afgelopen anderhalf jaar niet doorgaan op onze club. Denk aan viering jubileum, vrijwilligersavond, nieuwjaarsreceptie met huldiging van jubilarissen en de traditionele BBQ waarmee we het seizoen beginnen
Zaterdag 18-09 doen we een poging wat zaken in te halen. Het bestuur nodigt alle leden, vrijwilligers en relaties uit om hierbij aan te sluiten.

Wat gaan we doen?
De nieuwjaarsreceptie 2021 en aftrapsBBQ van het nieuwe seizoen inhalen, om zo het ons 60-jarig jubileumsseizoen niet zomaar onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Wat is het programma?

Vanaf 16:30 : Inloop 
+- 17:15:  Aanvang van het formele gedeelte
                   -Toespraak voorzitter
                  - Huldiging jubilarissen 2021 (inclusief 60-jarige jubilarissen)
19:00 tot 23:00: Eten en drinken

Praktisch:
- De keuken sluit eerder deze middag, zo rond 16:30. Wel is er na het officiele gedeelte aan de inwendige mens gedacht, voor eten wordt gezorgd.
- De kantine is gereserveerd voor jubilarissen en hun familie en vrienden, dit in verband met het maximaal aantal bezoekers. Buiten is het mogelijk de receptie te volgen vanaf het terras.

Het bestuur nodigt alle leden, vrijwilligers en relaties van HSSC'61 uit voor dit feestelijke alternatief voor gemiste evenementen om zo gezamelijk het nieuwe seizoen te beginnen. 

Tot zaterdag!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!