Oefenduel HSSC'61-1 tegen JO19-1 (fotoverslag)

Datum

3 april 2021 14:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 3 april heeft het eerste elftal (met de spelers die nog geen 27 zijn) een wedstrijd gespeeld tegen de JO19 (met gastspeler Arwin van Soest) .

Het werd een doelpuntrijk duel. De eerste helft was het eerste elftal heer en meester en was de 4-0 ruststand een terechte.  Richard, Floris, Ferry en Frank scoorden daarin.

De tweede helft werd gewonnen door de JO19 met 2-3.  Voor het eerste elftal scoorden Aron en Kees (penalty) en voor JO19 scoorden Arwin (2x) en Lennart (penalty).

De eindstand: HSSC'61 -1  -  HSSC JO19-1: 6-3

Scheidrechter Danny Kruijer kon de kaarten op zak houden en beide ploegen zien terug op een mooi (trainings) oefenduel. Voor herhaling vatbaar!!