3451SX
VLEUTEN
tel. 030-6661230

Maak daar maar eens een leuk verhaal van…

Zo begon ik destijds het verslag na de thuiswedstrijd tegen Desto na een kansloze 1-4 nederlaag. Eigenlijk zou ik het verslag zo ongeveer één op één kunnen kopiëren met wat aanpassingen qua namen en een doelpuntje meer van onze kant. Het begon nog wel hoopvol met een eerste kans voor ons binnen een minuut na de aftrap. Een aanval over links waarbij Owyn mooi wegdraaide van zijn tegenstander, maar half vallend de bal over het doel schoot. Dat geeft dan een beetje moed, maar voor je het weet sta je tien minuten later met 2-0 achter en weet je dat het een heel moeilijke middag gaat worden. In de thuiswedstrijd was de conclusie ook al dat zij een knappe ploeg hebben met een aantal razendsnelle spelers. Daar had onze verdediging haar handen vol aan en ons wapen voorin, de snelheid van met name Remon, komt dan niet echt uit de verf. Strijd was er wel degelijk van onze kant en er waren ook wel een paar kleine kansjes, maar met een 0-2 achterstand gingen we de rust in. De tweede helft was illustratief van het hele voorjaarsseizoen. We komen via Owyn op 2-1 na en assist van Koen die na een aantal weken afwezigheid weer bij de ploeg zit. Dat geeft wederom weer hoop, maar twee minuten later moest Laurens aan de noodrem trekken. De toegekende penalty betekende dat we weer in de achtervolging moesten voor een aansluittreffer. Dat zat er geen moment in en toen even later de 4-1 werd gescoord wisten we het eigenlijk al en werden de tussenstanden op de velden bij Everstein en Odysseus ineens weer heel belangrijk. Dat wil je eigenlijk helemaal niet, maar in deze fase zitten we nu eenmaal met elkaar. We probeerden nog wat te forceren met het inbrengen van o.a. Wouter en Floris maar ook zij konden het tij niet keren. Vlak voor tijd leek een rollertje van Floris een makkelijke bal voor hun keeper; hoe tie het deed weet ik niet maar die wist de bal te missen en zo was de einduitslag iets draaglijker als de thuiswedstrijd, maar meer dan 0 punten heeft er eigenlijk geen moment ingezeten vandaag. Her en der lees je op Regio Voetbal dat trainers en teams uitkijken naar het eind van het seizoen. Dat heb ik gelukkig bij HSSC nog niemand in het openbaar horen zeggen. We zullen nog minimaal één wedstrijd aan de bak moeten, want 5 punten is mooi (zowel Focus als Voorwaarts verloren hun wedstrijden), maar het geeft nog geen garantie dat we de nacompetitie ontlopen. Zaterdag OSM thuis, een ploeg die al lang en breed gedegradeerd is, maar waar wij nog wat tegen hebben recht te zetten. Destijds de eerste wedstrijd na de winter/coronastop leverde ons maar één punt op en was de start van een teleurstellend voorseizoen. Laten we proberen om op eigen kracht ons veilig te spelen.