Hei- en Boeicopseweg 27
4126RD
HEI- EN BOEICOP
tel. 0345-641741

We zitten in de fase dat de beslissingen gaan vallen en het was voor de wedstrijd al duidelijk dat het een hele tour gaat worden om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Drie wedstrijden te gaan en niet tegen de minste ploegen. Wellicht dat Drechtstreek dan op papier nog de meeste kans gaf op een succesje. De uitwedstrijd waren we zeker niet minder dan hen en daar put je dan toch een beetje moed uit. Al snel zaten we echter in eenzelfde scenario als tegen Everstein, met dat verschil dat het eerste kwartier zeker niet onverdienstelijk was van onze kant. We hadden zelfs op voorsprong kunnen komen, maar de keeper van Drechtstreek hield Remon van scoren af. Uit de tegenaanval viel de 0-1 en binnen vijftien minuten stond de 0-3 op het bord en wisten we dat het een lastige zo niet onmogelijke opgave ging worden. Op alle vlakken werden we afgetroefd door Drechtstreek. De enige hoop die we hadden was dat we onlangs ook een achterstand van drie doelpunten nog wisten om te zetten in een gelijkspel. De snelle 1-3 van Remon na de rust gaf ons even hoop en als Bas even later de 2-3 had gemaakt had er misschien nog een verrassing in gezeten maar de 1-4 was de genadeklap.

De gele kaarten voor Dennis en Ferry betekenen dat we hen beide moeten missen tegen Meerkerk. Er valt dus weer wat te puzzelen de komende week. We geven het nog niet op; eerst maar eens even vertrouwen (of iets anders) gaan tanken op de Schoonrewoerdse markt…