Vrouwen weten niet te stunten - HSSC'61

Vrouwen weten niet te stunten

HSSC'61 VR1

1 - 3

GJS VR1

19'
... (intikker)
49'
... (penalty)
Mieke de Jong (intikker)
50'

Competitie

3e klasse G

Datum

1 april 2023 10:00

Scheidsrechter

J. Philipsen

Accommodatie

Sportpark Het Plein
Hei- en Boeicopseweg 27
4126RD
HEI- EN BOEICOP
tel. 0345-641741

Door de regenval moesten wij uitwijken naar het kunstgras. Ook andere wedstrijden zouden vandaag worden omgezet waardoor andere wedstrijden afgelast moesten worden. Gelukkig voor ons dus niet het geval waardoor wij om 10 uur konden aftrappen tegen GJS.

 

Zoals in mijn vorige verslag al genoemd, doet GJS het prima. Op dit moment de 3e plaats in de competitie. Wij hebben wat pech gehad maar de laatste weken lijkt het toch weer wat beter te staan. Dat bleek vandaag ook weer. GJS begon goed aan de wedstrijd. Ze gingen voortvarend van start maar de eerste momenten konden we goed tegenhouden. Hierna begonnen we ook zelf wat meer te voetballen waardoor de wedstrijd pas echt gelijkwaardig zich vervolgde. Na bijna 20 minuten kregen we toch een tikje te verduren. GJS met een goede aanval en een op maat gegeven voorzet die daarna simpel binnengeschoten kon worden. Zo keken we dus aan tegen een achterstand en was een beetje van voor hetzelfde scenario al de uitwedstrijd. Gelukkig voor ons werd er iets later, ondanks reactie van GJS, geen penalty gegeven waardoor we dus met 0-1 de rust in gingen. GJS was nog niet overtuigend en wij hadden vooral moeite om de bal voorin vast te houden. Dat zou in de 2e helft beter moeten.

 

Vlak na rust leek het toch een onmogelijke opdracht te worden. Lianne met een actie in de 16-meter, leverde wel een penalty op. Of het kwam vanwege late reactie of toch de stramme spieren, dat is de vraag. Maar de bal ging wel op de stip. Deze kans was makkelijk te maken en toen stonden we 0-2 achter. We deden gelukkig snel wat terug want een minuut later was het al 1-2. Lilian met de actie die vervolgens Mieke vond in de 16-meter die daarna overtuigend de bal wist binnen te schieten. Hierna was GJS het een tijdje kwijt en leek de 2-2 in de lucht te hangen. Kansjes van Gabriëlla en Lilian waren helaas niet zuiver genoeg waardoor ook GJS nog mocht hopen om een doelpunt te maken. Jammer genoeg was de tijd te kort om het GJS echt lastig te maken waardoor we tevreden mogen zijn met de 1-2 en met een goed gevoel kunnen kijken naar de volgende wedstrijd(en).

 

De laatste 3 wedstrijden, waarvan 2 thuis, zijn tegen de nr. 7, 6 en 11. Er is dus zeker nog kans op wat punten te behalen. De volgende wedstrijd zal 15 april zijn uit bij Peursum.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!