Asperen kruipt dichterbij op de ranglijst - HSSC'61

Asperen kruipt dichterbij op de ranglijst

HSSC'61 VR1

0 - 2

Asperen VR1

65'
... (schot)

Competitie

3e klasse G

Datum

4 februari 2023 10:00

Scheidsrechter

J. Philipsen

Accommodatie

Sportpark Het Plein
Hei- en Boeicopseweg 27
4126RD
HEI- EN BOEICOP
tel. 0345-641741

Vorig jaar sloten we helaas af met een verlies bij LRC. Na de winterstop moeten we meteen aantreden tegen Asperen. Waar we uit met 0-3 wisten te winnen, was het vandaag de opdracht om wederom de punten te pakken die mogelijk nog belangrijk kunnen zijn in deze spannende competitie.

 

Deze wedstrijd moesten we het doen met een paar geblesseerde speelsters en onze trainster had gekozen om de sneeuw te bezoeken. Gelukkig kon Hans de dames goed begeleiden in deze wedstrijd en konden we Jetske en Bo vragen ons te helpen. Zo stonden we met een volledig team klaar om de strijd aan te gaan met Asperen. Voorafgaand aan de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden voor de pas overleden erelid Otto van Dijk.

 

Vanaf het begin moesten we in het veld al iets omzetten vanwege de opstelling bij Asperen. Gelukkig kregen we dit goed onder controle en konden we voldoende tegenstand geven. Een paar goede aanvallen van ons leverde niets op. Asperen probeerde veel te voetballen via de lange bal om te proberen het ons moeilijk te maken. Gelukkig stonden we goed en wist Asperen net als ons een paar kleine kansjes te creëren. Bij ons was een grote kans afgefloten vanwege buitenspel. De gelijk opgaande wedstrijd leverde dus ook de 0-0 ruststand op.

 

Na het plan nogmaals besproken te hebben en 2 wissels door te voeren, was het tijd om de punten binnen te halen. Asperen probeerde nog steeds de lange bal, en dan was het bijsluiten of buitenom. Met vlagen hadden wij hier moeite mee. In de 56e minuut kregen we een corner tegen. Guerline probeerde deze weg te koppen, maar bleef in de lucht hangen vlak voor de lijn. Vervolgens was enige inzet te laat en belande de bal in het verkeerde doel. 0-1. We probeerden ons hierna weer op te richten en kijken of we gelijk konden maken. Alleen moesten we eerst nog een 2e doelpunt incasseren. We stonden achterin niet goed, waarna Asperen overtuigend de bal in het uiterste hoekje kon werken waar ook Tessa niet meer bij wist te komen.

 

We begonnen daarna alles of niets te spelen. Acties van Bo, Lilian en Gabriëlla met af en toe zeer goed voetbal, leverde helaas niets op. De corners werden ook steeds meer, maar elke keer was er wel een Asperse speelster die zich voor de bal wist te werpen. Zo moesten we helaas de punten meegeven. Ondanks dat we alles hebben gegeven, zat het er vandaag niet in. Volgende week mogen we het proberen tegen de Nr. 2 van de competitie Benschop. Thuis hadden we het geluk niet aan onze kant waardoor we 3-4 verloren. Zullen we aan de overkant
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!