0 - 10

HSSC'61 VR1

Vrouwen zaterdag, VR1, 5e klasse 855

31 oktober 2015 10:30

Zaterdag 31 oktober, tijd voor de wedstrijd tegen de dames van Leerdam Sport. De nummer laatst van onze competitie met een flinke hoeveelheid tegendoelpunten. Grootste tegenstander is dan vaak onderschatting. Bovendien ontbraken keepster Marieke (geblesseerd) en stand-in Mieke (werk), dus waren we niet op volle sterkte. Gelukkig wilden Thanee en Annelies H als gelegenheidskeepsters optreden en konden we wedstrijd beginnen.

De eerste helft verliep moeizaam. We konden elkaar niet altijd goed vinden en de aansluiting was niet optimaal. Dat leidde tot wat frustaties onderling, want verliezen was natuurlijk geen optie. Gelukkig opent Caroline S in de 24e min de score. Karin volgt haar voorbeeld in de 26e min en in minuut 30 valt de 0-3 (weer Caroline S). We beginnen dus op stoom te raken, maar dan fluit de scheidsrechter af voor de rust; na 35 minuten voetbal!! Blijkbaar houden de dames van Leerdam Sport er wat andere tijden op aan. Onder luid protest verlaten we het veld voor een glaasje limonade en een peptalk.

Helemaal opgeladen beginnen we de tweede helft en volgt een prima half uur voetbal. We kunnen elkaar makkelijker vinden en dat betaalt zich uit in doelpunten. Zoya (vanaf links) scoort 0-4 in de 40e min. Vervolgens wordt Caroline S neergehaald in het strafschopgebied: penalty. En die wordt genomen door ... Imara. Koelbloedig maakt ze vanaf 11 meter de 0-5 (52 min). 8 minuten later herhaalt dezelfde situatie zich, met 1 verschil: Imara mist. Maar dat mag de pret niet drukken, want intussen stond het al 0-6 (Karin, 55e min). Vervolgens vergroten Caroline S (65e min) en Zoya (67e en 75e min) de score naar 0-9. Vervolgens zorgt een dame van Leerdam Sport voor de dubbele cijfers: 0-10. Helaas zakken we de laatste 20 min (jaja de scheidsrechter compenseert voor de korte eerste helft) door vermoeidheid of concentratieverlies in en komen we niet meer tot scoren. Maar al met al is 0-10 een prima score om mee thuis te komen.