3 - 0

ASH VR1

Vrouwen zaterdag, VR1, 5e klasse 855

14 november 2015 10:00

Vandaag was het alweer wedstrijd nummer 8 van de competitie. ASH kwam op bezoek op het plein om 10 uur. Deze ploeg is momenteel de nummer 3, en wij delen de eerste plek met het gevreesde Ophemert. Er moet dus gewonnen worden om de medekoploper te volgen. Dat was de taak die we mee kregen van trainer Teun.

De eerste helft begonnen we angstig. De kansen waren voor ASH maar wij hebben natuurlijk onze Marieke die goed in vorm is. We zijn het eerste kwartier niet of nauwelijks op de speelhelft van ASH geweest en zij maakte het spel. Na een kwartier werden we sterker en gingen we gelijk op met de tegenpartij. We kregen meer kansen, die moet je natuurlijk niet geven aan zo’n ploeg die goed in vorm is als wij. Wat leidde tot een aantal kansen van Caroline S. en Karin. Helaas gingen we met een 0-0 de rust in voor een heerlijk zoete beker ranja. Er moest in de tweede helft een ander HSSC’61 de kleedkamer uitkomen anders kon Ophemert misschien wel uitlopen.

De tweede helft startte we gelijk goed. De kansen waren voor ons, maar het laatste tikje ontbrak. Na een aantal overtredingen van beide kanten werd de wedstrijd feller. Na een mooi toneelspel van de keeper uit Hellouw tegen de scheidsrechter werd het hele team panisch. Wij kregen een vrije trap op randje 16 doordat ASH bleef zeuren bij de scheidsrechter. Caroline S. had ze niet beter kunnen straffen: 1-0 voor ons in de 60e minuut. ASH had het toen helemaal niet meer en speelde met de mond in plaats van met de voeten. Waardoor Karin 2 minuten later de 2-0 al in het doel had liggen. Gelukkig behoedt Teunis ons er altijd voor dat je niet moet gaan mokken, want dan krijg je dit. Onze storm raasde verder Caroline S. schoot in de 66e minuut de 3-0 binnen.

ASH had nog maar weinig in te brengen in de slotfase. Dus de drie punten zijn voor ons!! We hebben dus ook de nummer 3 van de ranglijst achter ons gelaten. Nu we ook gezien hebben dat Ophemert gewonnen heeft, kunnen we wel zeggen dat wij een van de kampioenskandidaten zijn.

Zo zie je maar… Laat de voeten spreken en niet de mond!

Volgende week gaan we de volgende tegenstander bekijken. Dan is de inhaalwedstrijd tegen de dames van Heukelum om 10 uur op het plein. Ook deze wedstrijd gaan we weer fris en fruitig zijn, lekker vroeg naar bed en weer fit op het plein!