2 - 3

HSSC'61 VR1

Vrouwen zaterdag, VR1, 5e klasse 855

26 maart 2016 14:30

Op een mooie zaterdag met een zonnetje en een beetje wind waren wij weer onderweg naar Hedel die om half 3 op het programma stonden. De nodige spanning was er bij sommige, want het bleef erg rustig in de kleedkamer. Deze wedstrijd moesten we dan ook winnen als we boven aan willen blijven staan! Na de pep-talk van Teun, startte we met de volgende 11; Mieke op doel, aangezien onze Marieke nog steeds op vakantie is. Lianne, Ashley, Annelies D, Tanne, Natascha, Annelies H, Imara, Sabine, Caroline K en Caroline S. Op de bank zaten Cynthia, Amanda, Jessica en Zoya.
14.30, de wedstrijd kon beginnen. Als eerst hebben we een minuut stilte gehouden voor Johan Cruijff, daarna kon de strijd beginnen. Het was zwaar en we kwamen er maar niet doorheen. Na hard werken maakte Caroline S de 0-1 voor ons in de 29e minuut! Dat hadden we nodig want in de 31e minuut maakte Natascha de 0-2! We zijn los! Dachten we dan.... Want met nog 2 min te gaan voor de rust maakte Hedel de 1-2. In de rust kregen we de juiste woorden toegesproken van Teun, niet verzwakken en 100% geven! De wissels werden bekend gemaakt en we konden weer aan de slag.
De 2e helft begon, je kon wel zien dat het bijna Pasen was want er lagen allerlei dingen verstopt in het veld! Nee, helaas geen paaseieren maar pennen dit keer. Goed, terug naar de wedstrijd.
Zo te zien had Hedel ook een pep-talk gehad want die stonden vast beraden tegen over ons. De verdediging had het zwaar, want een paar dames van Hedel konden een aardig balletje trappen! Máááár natuurlijk kwamen ze niet door onze muur heen want Cynthia, Ashley, Annelies D en Tanne hebben 300% gegeven!! En die inzet werd beloond want in de 60e minuut maakt Caroline S de 1-3! Dat gaf een rustig gevoel, dat moesten we zo houden! Helaas maakte Hedel in de 76e minuut de 2-3. En ja hoor de spanning was er weer. Met nog wat kansen voor Heicop wilde het niet lukken om ons 100% veilig te stellen voor een overwinning, en dat snapte Hedel ook.... Na 90 minuten hard werken en de benen onder je lijf vandaan lopen, was daar het fluitsignaal. Einde wedstrijd, ennnnnn... De 3 punten mee naar huis en verdiend gewonnen!
Voor volgende week staat Haaften op het programma om 12.00u. En zoals Teun zou zeggen; 'Nooit onderschatten en volle bak er voor gaan!'