Kassa

Kassa instructie kantine HSSC 61.

  1. Controleer of kassa op nul begint: Speciale functie: Z rapport.
  2. Registreer alles via voorkeuze toetsen.
  3. De klant geeft aan op welke manier hij wil betalen.
  4. De club is geen bank. We betalen geen geld uit via pin.
  5. De artikelen van de keuken staan in de kassa. Reken af en geef de kopiebon mee.
  6. Ontdek je fouten in de kassa? Doorgeven aan Jan de Jong. Hij kan wijzigingen aanbrengen.
  7. Jonger dan 25 jaar. Verplicht vragen legitimatie. Gebruik ID reader.
  8. Derving = wat je weggooit. Registreren via de kassa.
  9. Per team kan er op rekening worden gekocht Individueel niet.
  10. Druk?  Gebruik het geldkistje. Daarna als het kan aanslaan op kassa.
  11. We werken in de kantine zonder wisselgeld berekening. In de keuken wel.
  12. Eigen consumpties? Aanslaan via tabblad gratis.
  13. Een bon maken kan: Toets dan op kopie bon.
  14. Merchandising registreren via de kassa.
  15. Gratis consumpties aanslaan op de juiste verbruiker. Er is geen kopie kassabon meer nodig!
    Aan het eind van iedere week maken we een totaal rapport. Daar staat alles op: zoals verkoop per stuk, merchandising per stuk, gratis consumpties, derving etc.
  16. Eind van de dag: Z rapport maken en kassastaat invullen.
  17. Eind van de dag frituur: apart afsluiten en kas opmaken.
  18. Geld + bonnen in aparte envelop.
  19. Wil je even oefenen op de kassa? Dat kan: Pak de oefensleutel uit de sleutelkast. Let op er is ook een managers sleutel. Die niet gebruiken.

 

Vragen? Bel Ad 03 45 64 12 02

 

donderdag 5 februari 2015.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!