Coronamaatregelen HSSC'61 voor gasten

Logo.png                                                                              

Coronamaatregelen

Sportpark “Het Plein”

Sinds 20 September zijn de basismaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus vervallen. In plaats daarvan is toegang tot ons sportpark weer onbeperkt mogelijk, en geldt voor het horecagedeelte een verplichte Coronapas.- De kantine wordt in 2 delen verdeeld met een afscheiding. Aan de ene kant zitplaatsen, aan de andere kant niet.
- De toiletten en kantine voor afhalen zijn toegankelijk via de reguliere ingang. Hiervoor is geen Coronapas nodig. Afgehaalde consumpties kunnen worden genuttigd op het terras.
- Het zitgedeelte van de kantine is alleen toegankelijk via de deur aan de voorzijde van het terras, naast de bestuurkamer. Hier dient een geldige Corona QR code getoond te worden voor toegang.


Tot slot: Wij begrijpen dat deze werkwijze vragen bij u op kan roepen. Bedenk dat dit iets is waarin wij geen keuze hebben als vereniging. Deze regels zijn opgesteld om verdere verspreiding/heropleving van het coronavirus te voorkomen en verplichten ons tot het nemen van bovenstaande maatregelen. Mocht u bedenkingen hebben bij het overheidsbeleid in het algemeen en de coronamaatregelen in het bijzonder wordt u vriendelijk verzocht deze niet mee te nemen naar Het Plein. 

Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip.

Het bestuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!