E1 Kampioen

5 mei 2014 21:30

In de voorjaarscompetitie is de E1 kampioen geworden. Ze eindigen in puntenaantal gelijk met Ameide E1, maar met een beduidend beter doelsaldo werd zaterdag 3 mei de felbegeerde prijs binnengehaald.

De opdracht was duidelijk. Er moest gewonnen worden van Lekvogels E1. Thuis werd er nog gelijkgespeeld tegen deze tegenstander, dus het was zeker geen makkie. De eerste helft begonnen we goed en na een kwartier stonden we op een riante 2-0 voorsprong door doelpunten van Dennis en Maarten. Maar helaas werd het toch nog 2-2. Dat was ook de ruststand. Na rust zocht Heicop E1 vol de aanval. Remon scoorde de 3-2 en al snel de 4-2. Dat gaf wat meer rust. Uiteindelijk werd het nog 6-2 door doelpunten van Dennis en Remon.
De volgende spelers behaalden dit kampioenschap:
Chris van Galen : Doelman. Heeft absoluut punten gepakt voor het team. Uitermate goede lijnkeeper.
Rens de Braven: Een rots in de branding. Heeft een goede trap en kan de bal vanuit de achterhoede makkelijk naar de voorhoede schieten.
Collin Middelkoop: Speler met veel energie die blijft doorgaan en het menig aanvaller erg lastig heeft gemaakt. Topverdediger.
Jordi de Leeuw: Verdediger/middenvelder. Is overal inzetbaar. Heeft overzicht en passt de bal goed naar zijn medespelers.
Maarten Gisolf: Verdedigende middenvelder. Verzet uitermate veel werk en schiet regelmatig de verdedigers te hulp! Nigel de Jong van de E1
Sven Kooijman: Speler van de E2 die de laatste 4 wedstrijden ons bij heeft gestaan. Heeft veel energie en blijft rennen, daarnaast houdt hij goed overzicht, zodat er goed gevoetbald kan worden op het middenveld.
Hidde Verbaarschot. Linkshalf met de drive naar voren. Kan voortdurend de actie maken en is kopsterk!
Dennis van Donselaar: De Dirk Kuyt van het team. Hij blijft gaan! Heeft er heel wat doelpunten in liggen en zeker zoveel assisten gegeven. Onmisbaar voor het team.
Remon van Soest: Kleinste man van het veld, die vaak moet opboksen tegen spelers die minimaal een kop groter zijn, maar hij doet dat met verve. Deze goaltjesdief was vaak het eindpunt van een aanval.
Bovenstaande spelers hebben een geweldige teamprestatie geleverd door kampioen te worden in de 1e klasse. Gefeliciteerd mannen!