MVV'58 VR1

4e klasse 843

19 september 2020 12:00

???

Ja, wat was het nu voor een wedstrijd vandaag? Nou….in ieder geval beter, qua weer, dan de laatste
keer dat ik er was in Groot Ammers. Dat was sowieso al een pluspunt en de uiteindelijke uitslag ook.
Vandaag was het aantreden tegen Mvv’58. Altijd wel een tegenstander die in het verleden een
geduchte tegenstander bleek. Maar daar was vandaag niets van terug te zien. Vanaf het beginsignaal
speelde HSSC wellicht wel zijn beste 20 minuten van de wedstrijd, zonder te scoren!! Er werd veel
druk gezet en er volgde wel een kans of 8….waarvan er best 4 a 5 in zouden moeten. Kleine ruimtes
die lastig zijn, maar ook uitgespeelde kansen werden niet benut. Het spel zelf maken is toch vaak
moeilijker dan gedacht. Rond de 20e minuut brak Mieke de ban en scoorde 1-0. Daarna werd het tot
aan de rust 4-0. Zeker verdient, maar zonder bijzonder goed voetbal. Maar ja, wie heeft er kritiek als
je met de rust zo riant voorstaat. Dat had de trainer waarschijnlijk wel in de rust? Want heel even
leek het erop, in het begin van de 2e helft, dat het misschien nog richting dubbele cijfers zou gaan.
Maar het extra tandje werd niet meer gevonden, ondanks nog 2 prima goals. Het spel kabbelde voort
met voor de achterhoede en keeper echt een relaxed dagje. Kortom….geen goede graadmeter! Maar