Hei- en Boeicopseweg 27
4126RD
HEI- EN BOEICOP
tel. 0345-641741

Het zou vandaag de LRC dag zijn. Meerdere elftallen zouden langskomen op ons mooie Sportpark Het Plein om het tegen ons op te nemen. Uiteindelijk kwamen we er achter dat de tegenstander van ons 2e niet zou komen. De discussie over kunstgras of natuurgras in onze groep leefde. Nadat het een tijdje duurde heb ik zelf maar een beslissing genomen.

De scheids was iets later dan normaal, maar net op tijd om af te fluiten. Zo gingen wij dus met een goed gevoel aan de wedstrijd beginnen. Ondanks de vele zonnebrillen die te zien waren. De vraag was of dit komt door de Schoonrewoerdse Mart of door de zon. Waarschijnlijk het eerste. We begonnen goed maar toch was het al snel 0-1. We konden dus meteen aan de bak. Gelukkig kunnen we vertrouwen op Yoran, die al snel de 1-1 wist te maken.

De wedstrijd ging gelijk op en met kansen aan beide kanten was het een spannende wedstrijd. Jammer genoeg kwamen we vlak voor rust ook nog 1-2 achter. Een moeilijke missie voor in de 2e helft stond ons te wachten, ondanks dat we zeker niet slechter speelden dan LRC.

We konden snel na rust de stand weer gelijk maken. Jerome met de assist op Mika die zijn 3e kans eindelijk wist te maken. Vlak daarvoor kon Dylan ook al scoren maar bij de 2e paal bezweek hij onder de druk en schoot de bal naast. De wedstrijd werd wat onvriendelijker waardoor het zeker leek dat beide partijen de wedstrijd over de streep wilden trekken. Zelfs de scheids was er op een bepaald moment klaar mee. Met overleg met de aanvoerders konden we verder.

Met nog een kwartier te gaan hadden we dan eindelijk de voorsprong. Dylan die de bal op de paal schoot waarna Mika de rebound er simpel in kon werken. Het was bijna een Bergwijn-Brobbey moment maar gelukkig was Mika hierin scherper.

De laatste minuten kregen wij en LRC nog kansen om te scoren. Maar voor beide zat er niet meer. Zo konden wij genieten in de zon van het lekkere gerstenat en een hapje. De andere elftallen hadden wat minder succes vanmiddag en daarom konden wij toch even genieten. Het afgelopen seizoen was het regelmatig andersom.

Voor volgend seizoen is nog niet alles bekend. Wilco gaat stoppen. En ik ga voorlopig ook mijn hobby neerleggen. Verder zal het afwachten zijn of er nog verschuivingen in de selecties komen, al lijken er geen grote veranderingen zijn. Voor ons rest nog de feestweek en een toernooi binnenkort bij LRC. Daarna kunnen we even een tijdje rust nemen voor het nieuwe seizoen gaat beginnen.