Hei- en Boeicopseweg 27
4126RD
HEI- EN BOEICOP
tel. 0345-641741

Na vorige week kansloos te zijn geweest tegen VVAC, was het vandaag wel mogelijk een goed resultaat te behalen. Tegenstander is het voor Heicopse begrippen redelijk onbekende Cabauw. Deze club aan de overkant van de Lek speelt zijn wedstrijden in Lopik. Maar gelukkig voor ons ontvangen we ze vandaag thuis. De competitie is spannend en de ploegen staan dicht bij elkaar. Wij hebben tot nu toe 6 uit 5 en Cabauw 4 uit 4. Met een goed resultaat kunnen we dus kijken naar boven. Met o.a. Bo van de O20 in de basis gingen we daar naar op zoek.

In de eerste helft waren we een beetje zoekende. Veel onrust en daardoor ook weinig kunnen creëren. Cabauw had een snelle vleugelspeelster die het ons nog wel eens lastig wist te maken. En zo gebeurde het dat we in de 19e minuut door niet goed in te grijpen een doelpunt moesten incasseren. We probeerden nog wel wat, maar het spel werd niet beter. Het enige wat we wel kregen waren genoeg corners maar ondanks deze kansen werd het net niet gevonden. De corners die weggegeven worden tot frustratie bij Cabauw en wij gefrustreerd dat we niet wisten te scoren. Zo gingen we dus met 0-1 de rust in.

Meteen na rust werd de schade al hersteld. Gabriëlla met een goede actie en dito voorzet waarna Maxime simpel kon intikken voor het doel. 1-1.Vanaf dat moment was het eigenlijk eenrichtingsverkeer naar het doel van Cabauw. We konden ze vast zetten en de kansen en schoten vlogen om de keepster haar oren, maar wederom was de scherpste niet aanwezig. Na bijna een half uur gespeeld te hebben in de 2e helft werd dan eindelijk de verdediging gebroken. Eerst was het Bo die op aangeven van Maxime het net wist te vinden en minuut later was het Lilian die met een bekeken schot de 3-1 wist te leggen. Het leek op dat moment dat er meerdere gingen vallen. Maar gezien de wedstrijd was dat ook te veel geweest. We hadden met 5-1 voor kunnen staan, maar je moet ze wel maken. Vlak voor het eind wist Cabauw nog eens te scoren waardoor de stand 3-2 zou worden. We hadden misschien een iets grotere winst moeten behalen, maar de punten is het belangrijkste. Volgende week mogen we het tegen GJS Vr1 opnemen. Zij staan ondertussen ook op 7 en wij op 9. Het zal dus wederom een spannende wedstrijd worden in Dalem.