De afsluiter van het seizoen levert 3 punten op - HSSC'61

De afsluiter van het seizoen levert 3 punten op

HSSC'61 VR1

4 - 3

LRC VR1

Guerline Rijneveld (afstandschot)
26'
29'
69'
... (schot)
79'
... (intikker)
90'
... (schot)

Competitie

3e klasse G

Datum

20 mei 2023 10:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Het Plein
Hei- en Boeicopseweg 27
4126RD
HEI- EN BOEICOP
tel. 0345-641741

Zo aan het eind van het seizoen, kan je best uitkijken naar het eind van seizoen. De Vr1 wisten al vroeg dat het kampioenschap er niet in zat. Wel dat ze verder thuis horen in de 3e klas. Zo werd er 6x gewonnen en meerdere wedstrijden nipt verloren. Vandaag zou de laatste wedstrijd van het seizoen zijn tegen LRC Vr1 die mede door 3 punten in mindering laatste zouden blijven in deze competitie. Voor ons was het de 9e plaats waar we zouden eindigen. Vooraf zou je zeggen dat er niets meer op het spel staat, behalve de eer.

 

In de uitwedstrijd lieten we te weinig zien en dat wilden we vandaag dan goed maken. HSSC’61 had het betere spel in de eerste helft. Het duurde pas na de drinkpauze dat de 1-0 op het scorebord gezet werd door Guerline. Een mooie afstandsschot die in de kruising verdween. Niet veel later werd de 2-0 gemaakt door Britt op aangeven van Maxime. Een geplaatst schot buiten bereik van de keepster van LRC en het leek er op dat het hard zou gaan. We hadden in de eerste helft nog 2 moeten maken, maar zeker in het begin was de scherpte daar niet. Zo konden we met 2-0 de rust in en leek het een eenvoudige morgen te worden.

 

Vlak na de rust ging het helemaal hard. Eerst was daar Maxime op aangeven van Guerline die 1 op 1 de keepster wist te verschalken. Een minuut later was het wederom Guerline met de assist, maar nu Annelies die scoorde. Een uniek moment voor het team en buiten dat de ruime en “comfortabele” 4-0.

 

HSSC’61 deed het hierna wat rustiger aan en daardoor kwam LRC beter en beter in het spel. De wind mee van LRC deed ze veranderen van voetbal, naar meer de lange bal in de hoop dat het goed valt. En dat ging uiteindelijk ook gebeuren. Met nog 20 minuten op de klok was het 4-1. Met 10 minuten op de klok viel ook de 4-2 en in de laatste seconden viel ook nog de 4-3. Zo werd het uiteindelijk ook nog onnodig spannend maar de punten zijn behaald.

 

Na dit seizoen is het weer opmaken wie er stoppen of eventueel lager gaan voetballen. Nog niet alles is bekend, maar dat er een nieuwe staff gaat komen lijkt wel voor de hand te liggen. Het is dus nog afwachten wat er volgend seizoen gaat gebeuren en wat de selectie zal zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!